Νιμησία

Μέσα στο σύμπαν που ονομάζεται Νιμησία λαμβάνει χώρα η ιστορία της Νίμηδας


Ιστορίες από τη Νιμησία:
Κεφάλαια 0-11 [προσεχώς]
Ο Θάνατος Και Ο Δαίμονας Του Ίνγκριμ


Ο πρώτος κοσμος που δημιούργησα ήταν ο μεσαιωνικός κόσμος της Νιμησίας, όταν ήμουν 17 χρονών. Το ύφος γραφής της Νιμησίας ήταν ουσιαστικά αντιγραφή από το ύφος γραφής του John R. R. Tolkien. Η επιρροή του επάνω μου ήταν πολύ έντονη και είχα μόλις ξεκινήσει να γράφω. Έτσι, ό,τι πιο κοντινό είχα σε συγγραφή ήταν εκείνος. Παρόλο που τα βασικά στοιχεία του πρώτου μου κόσμου δεν είναι αντιγραφή, το ύφος γραφής είναι καθαρός Tolkien.

Στο σύμπαν της Νιμησίας υπάρχει μόνο ένας πλανήτης, η Νίμηδα. Ένας πλανήτης που περιστρέφεται ολομόναχος σε ολόκληρο το σύμπαν. Όλη η υπόλοιπη Νιμησία είναι γεμάτη με ενδυρέλλια, φωτεινά σώματα που στο δικό μας σύμπαν θα τα αποκαλούσαμε αστέρια.

Η ιστορία της Νίμηδας και γενικά ολόκληρης της Νιμησίας έχει πάρα πολύ συγκεκριμένη αρχή και τέλος και ξεκίνησε να γράφεται το 2002 για μία πάρα πολύ συγκεκριμένη αιτία. Μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί τα πρώτα 12 κεφάλαια και το τελευταίο κεφάλαιο και πολλές σημειώσεις για τα ενδιάμεσα.

Λόγω του ότι όταν έγραφα τη Νιμησία δεν είχα δικό μου ύφος γραφής ούτε αφήγησης και χρησιμοποιούσα αυτά του Tolkien, οτιδήποτε υπάρχει έτοιμο από εκείνο το σύμπαν είναι διαθέσιμο δωρεάν στην Κόρια.